Arrgruppens verksamhetsberättelse 2009/2010

Förutom några Ung idé-arrangemang och en TT-halva har vi i arrgruppen lagt mest krut på våra återkommande 10 minutes on stage-arrangemang, som visat sig vara en succé både hos band och publik. 

Icke att förglömma är ju TT-12:an 2009 som var den mest välbesökta 12:an på flera år! Band som spelade var bland annat Think Floyd, Rage Against The Gardin, The Coloured Office Paper (som spelade in en live-dvd), Calamity Jane, Derail, Howling Svetlana och Agonyca. Vi ordnade också en Guitar Herotävling och körde en skolturné i samma veva. 

Men allt är ju faktiskt inte alltid en dans på (t)rosor. (höhö)

Vi har grinat, beklagat oss, hotat, funderat på att gräva fallgropar och lägga bomber i toaletten, på grund av det ibland så fantastiskt icke-existerande engagemanget från personer berörda av våra spelningar. När det var som allra värst hade vi en arrgrupp som lätt kunde räknas på en hand som förlorat sin tumme i det kalla vinterkriget.

Från och med januari 2010 tog Sara över den sargade arrgruppen från Ylva som bestämt sig för att emigrera till England.

I dagsläget har vi en duktig och engagerad arrgrupp som fungerar bra och som man i alla fall behöver mer än en hand för att räkna.

Taco hej

/Ylva Fernström & Sara Norberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0